• sze. ápr 24th, 2024

Esztergominfo

Esztergom és környéke hírek, információk

Véget ért a szemétszállítási konfliktus

Byadmin

jan 24, 2019

Esztergom Város polgármestere, Romanek Etelka 2019. január 23-án ismét személyesen tárgyalt a Vertikál NZrt. vezetésével és az esztergomi Eszköz Kft. ügyvezetőjével a városházán, hogy egyezzenek meg a felek. Ma reggelre a hulladékszállítást végző közszolgáltató elfogadta és aláírta a korábbi alvállalkozója ajánlatát. A január 2-a óta tartó egyeztetések eredménnyel zárultak, melyek során napi szinten folytak a tárgyalások a városvezetéssel és ezidő alatt az önkormányzat Eseti Bizottságot is létrehozott a megegyezés előmozdítása érdekében. Esztergomban újra a helyi cég, az Eszköz Kft. saját munkavállallóival és gépparkjával végezheti a szemétszállítást péntektől. A polgármester elmondta, hogy a korábbi 1-1 éves időtartamú megállapodások helyett sikerült a feleknek 2024-ig megegyezniük. Nagy Attila ügyvezető a Képviselő-testületi ülésen arra kérte a város lakosságát, hogy az Eszköz Kft. korábban megszokott ügyfélszolgálati telefonszámán jelezzék az elmúlt időszakban elmaradt szemétszállítási problémákat. Az Eszköz Kft. vezetője azt is hangsúlyozta, hogy a csúszós utcákból (a hegyvidéki részekről) is elszállítják a hulladékot.

Eszköz Kft. tájékoztatása a hulladékszállítás változásáról

2019. január 25-től ismét társaságunk, az Eszköz Kft. végzi alvállalkozóként Esztergom közigazgatási területén a kommunális- és szelektív hulladékszállítást. Ezzel egyidőben a korábban megszokott helyen – Pór Antal tér 1. – és időpontokban ismét rendelkezésére áll ügyfélszolgálati irodánk.

Bízunk benne, hogy ahogy a korábbi években, úgy a jövőben is ügyfeleink megelégedésére tudjuk ellátni a közszolgáltatást az önkormányzat többségi tulajdonú cégeként Esztergomban.
Kérjük, hogy minden, az elmúlt hetekben keletkezett csúszást, elmaradt szállítást jelezzenek felénk annak érdekében, hogy maradéktalanul és minél előbb helyre álljon a közszolgáltatás Esztergomban. 

Az ügyfélszolgálat elérhetőségei: 33/313-084
ugyfelszolgalat@eszkozkft.hu

Nyitvatartási idő:
Hétfő: 07.00-19.00
Szerda: 08.00-17.00

forrás: esztergom.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük