• csü. ápr 25th, 2024

Esztergominfo

Esztergom és környéke hírek, információk

Aki magyar drágát iszik?

Byadmin

ápr 3, 2019

Miközben mindenki a saját pénztárcáján érzi, hogy a hanyatló nyugati béreknek még csak a nyomába se szagolnak a hazai fizetések, lelkiismereti dilemma elé akarja állítani az Agrárgazdasági kamara az önmagukat tudatos fogyasztónak gondoló vásárlókat.

Történt ugyanis, hogy a Peny Market fittyet hányva a honi tej ágazat szereplőinek óhajára olyan borzalmas dolgot tett, amire minden jóérzésű honlegény és honleány felkapja a fejét: OLCSÓN akart tejet értékesíteni.

Az Agrárgazdasági Kamara hamarost egységbe forrt a termelőkkel és tüntetést szervezett a kereskedelmi lánc eme gyakorlata ellen, hiszen miféle dolog már az, hogy pár napon keresztül az emberek csak úgy ukk-mukk-fukk olcsóbban vásárolnak tejet maguknak?!

Mivel a tüntetés nem hozta meg a várt eredményt, nevezetesen a tej árának emelését, a kamara úgy döntött, hogy a vásárlói bojkottra szólít fel minden jóérzésű Magyart, hiszen ” Ausztriában például senki sem kapja fel a fejét, ha a tej 1 euró feletti áron kapható a Sparban…” Lehet, hogy így van. De arra biztos felkapnák a drága sógorok a fejüket, ha a fizetési papírjukon cirka 600 euro jelenne meg épp úgy, mint mondjuk a Magyar Suzukiban több műszakban robotoló munkásokén történik minden hónapban.

Fentiek miatt forgolódnak most tudatosan fogyasztó honfitársaink álmatlanul ágyukban. Nem tudják, hogy hazafiasak legyenek vagy realisták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük