• csü. márc 28th, 2024

Esztergominfo

Esztergom és környéke hírek, információk

A lakosság segítségét kéri a rendőrség!

Byadmin

máj 20, 2019

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetése miatt.

Május 17-én 11 óra 40 perc körüli időben Nyergesújfalun a 10-es számú főúton, a SPAR Áruház előtti kijelölt gyalogos-átkelőhelyen, egy fiatal lány kerékpárját tolva haladt át az úttesten. Őt egy Lábatlan irányából Tát felé közlekedő fehér színű személykocsi elsodorta. A balesetet követően a feltételezett okozó a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A rendőrség kéri annak a férfinak a jelentkezését, aki a balesetet követően a sérült lánnyal valamint az őt elsodró járművezető nővel beszélt, továbbá azoknak a személyeknek a jelentkezését, aki a balesetet látták.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.