• csü. márc 28th, 2024

Esztergominfo

Esztergom és környéke hírek, információk

Pünkösdi program kavalkád Esztergomban

Byadmin

jún 8, 2019

A pünkösdi hétvégén változatos családi és könnyűzenei programokkal várják a látogatókat az esztergomi Vízivárosban, a Comedium Corso Utcaszínház és Kortárs Művészeti Fesztiválon

Fotó: bumm.sk

A rendezvény idén minden eddiginél több családi programot kínál. Ebben az évben a bábszínház kerül középpontba, több interaktív, faragott figurákkal eljátszott előadáson szórakozhat majd a közönség.
 A nagyszínpadon az alternatív rockot játszó Magashegyi Underground mellett fellép a Follow the Flow, a hip-hop, a future bass stílusok jegyében alkotó Zion Refresh és a ’30-as évek francia swingjét játszó Créme de la pop. 

A Comedium Corsón feltörekvő hazai formációkkal is megismerkedhetnek a látogatók. A kulturális kavalkád kínálatát standard és temperamentumosabb latin táncok előadása színesíti, amelyet a Mindszenty téren láthatnak az érdeklődők.

Fotó: bumm.sk

A gyerekszigeten a kézműves foglalkozásokkal és ügyességi játékokkal hangszeres bábjátékkal, zsonglőr játszóházzal is készülnek a szervezők. A mini étterem a család minden tagja számára élményeket kínál, a gyermekek készítik el azokat az ételeket, amelyeket a szülők szeretnének elfogyasztani.

A Szalézi Udvarban kismotor-, dekázó- és lóversenyben mérhetik össze tudásukat a kicsik, akik íjászkodással, körmönfonással is tölthetik az idejüket. A fesztiválról ingyenes, tematikus városnéző séta indul Esztergomba, amelyen a település látványosságaival, nevezetességeivel ismerkedhetnek meg a résztvevők.
Forrás: mti.hu

Részletes program: 08. Szombat:

Részletes program: 09. Vasárnap:

Részletes program: 10. Hétfő