• pén. ápr 19th, 2024

Esztergominfo

Esztergom és környéke hírek, információk

Erősödik régiónk képviselete a Parlamentben

Byadmin

júl 8, 2019

Nunkovics Tibor (Jobbik) ma délután letette képviselői esküjét előbb az Országgyűlés, majd a Szent Korona előtt. Régiónk új képviselője első felszólalását legkorábban a következő ülésnapon tudja megtenni.

Nunkovics Tibor az elmúlt évek során több alkalommal bizonyította, hogy komolyan veszi a helyi emberek érdekének képviseletét. Alig 5 évvel ezelőtt még egy gyárban dolgozott ezért kiemelt helyen kezeli a munkavállalók érdekeit. A közgazdász végzettségű képviselő a környezetvédelemmel is foglalkozni kíván. Ez irányú tevékenységére is nagy szüksége van régiónknak.

Facebook oldalát böngészve kiderül, hogy nem csak beszél a hátrányos helyzetűek megsegítéséről, hanem konkrétan cselekszik is. Adományokat gyűjt és visz házhoz azoknak, akiknek a bútor vagy ruhanemű megvásárlása komoly problémát jelent.

Nem olyan kampány politikus aki csak akkor keresi fel a választó körzetét amikor a polgárok szavazatát kéri, hanem itt él közöttünk, a mai Magyar valóságban. Kampány időszakon kívül is keresi az alkalmat az emberekkel való beszélgetésre, eszmecserére.

Képviselői munkájához ez úton is sok sikert kívánunk.