• szo. ápr 20th, 2024

Esztergominfo

Esztergom és környéke hírek, információk

18 éves Piliscsévi lány az áldozat

Byadmin

okt 7, 2019

Egy nő holttestét találta meg egy kertész szeptember 28-án szombaton az óbudai Ladik utca egyik elhagyatott családi házában. A megölt nőre hiányos öltözetben találtak rá, testét csak egy póló és egy alsónemű fedte. Nem kizárt, hogy a támadó halála előtt megbecstelenítette áldozatát, akin bántalmazás nyomai voltak láthatóak, a fejét összeroncsolták. 

Foto: blikk.hu

A fiatal lány édesanyja a Blikknek nyilatkozott.

– Vasárnap reggel jöttek hozzánk a nyomozók azzal a hírrel, hogy megtalálták a lányom telefonját a fővárosban. Nem volt akkor még szó gyilkosságról, nem is mondták, hogy ilyen ügyben jöttek – idézte fel sírva Nikoletta édesanyja, Erzsébet. – Aztán, amikor már DNS-mintát is kértek tőlem, rájöttünk a férjemmel, hogy olvastunk előző este az óbudai gyilkosságról, ahol nem tudták azonosítani az áldozatot. Sajnos, igazunk lett, kiderült, hogy a lányom telefonja a holttest mellett volt, de az azonosításhoz kellett a DNS-em is – mondta az édesanya.

– Nyár elején Niki és ez a férfi rövidebb ideig itt élt nálunk Piliscséven. Erőszakos fiú volt, aztán amikor kiderítettem, hogy lopásért és magánlaksértésért körözi a rendőrség, azt kértem, adja fel magát. Ehelyett a férfi a lányommal együtt eltűnt, folytatta a lány nevelőapja, Földi Krisztián.

Foto: blikk.hu

A szülők szerint a lányukat nem annyira a szerelem, mint inkább a félelem tartotta a férfi mellett. Az édesanya egyszer azt is hallotta, ahogy szerelme megfenyegeti Nikolettát: ha félrelép, megöli. A férfi most egy igazoltatáson hamis adatokat mondott, ezután bukott le.