• ked. ápr 23rd, 2024

Esztergominfo

Esztergom és környéke hírek, információk

A Jobbik képviselője válság idején is képviseli választóit

Byadmin

ápr 23, 2020

Kevés dologban ért egyet manapság jobb és bal oldali szavazó. Egy dologban talán mégis. Abban, hogy a választó polgár érdeke csak a kampány időszakban fontos a képviselőknek és jelölteknek.

Maszkokat vittem az egészségügyben dolgozóknak!

Maszkokat vittem az egészségügyben dolgozóknak! Az esztergomi Vaszar Kolos Kórháznak dolgozóinak szállítottam el tegnap több mint 800 darab mosható, vasalható maszkot, amelyeket a "Varrj maszkot!" akció önkéntesei készítettek el.Reméljük hozzájárulhattunk a dolgozók védelméhez és a kórház anyagi kiadásainak enyhítéséhez! Köszönöm az önkénteseknek, akikkel hamarosan újabb nagy mennyiségű maszk előállítására készülünk! És köszönjük az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját! :)Mivel még több száz maszkunk van, azokat a kiskereskedelmi egységek dolgozóinak tervezzük kiosztani, akik munkájuk során rengeteg emberrel találkoznak.Ne feledjétek: együtt sikerülni fog!#nunkovicstibor #varrjmaszkot #egeszsegugyidolgozok #koszonet

Közzétette: Nunkovics Tibor – 2020. április 23., csütörtök

Erre a tézisre cáfol rá Nunkovics Tibor (Jobbik) aki választási kampánytól függetlenül folyamatosan keresi a lehetőséget arra, hogy segítséget nyújtosn körzetében ott ahol tud. Nem csak szavakkal és a polgárok érdekeinek képviseletével, de tettekkel is.

Országgyűlési képviselőként is folytatta azt a több évre visszanyúló hagyományt, hogy adományok gyűjtésével segíti a rászorulókat. A vészhelyzet alatt pedig maszkokat vitt a frontvonalban harcoló egészségügy dolgozóknak. A képviselő több mint 800 darab mosható, vasalható maszkot, amelyeket az általa megszervezett “Varrj maszkot!” akció önkéntesei készítettek el, személyesen adja át.