• sze. ápr 24th, 2024

Esztergominfo

Esztergom és környéke hírek, információk

Virággal egy mosolyért

Byadmin

jún 21, 2020

Bogár Melindát sokan ismerik Táton. Érték és közösség teremtő ember aki bármikor kész cselekedni ha esélyt lát arra, hogy a világot ha csak egy picit is, de jobb hellyé varázsolja. Amikor arra volt szükség, hogy maszkok mögé rejtsük arcunkat élen járt az önzetlen segítésben, több száz maszk elkészítésével segítette a közösséget.

Most pedig azt a célt tűzte ki maga elé, hogy mosolyt varázsol a maszkok rejtekéből éppen csak előbújt arcokra. Melinda úgy döntött, hogy csatlakozik a mozgalomhoz a Virággal egy mosolyért mozgalomhoz (bővebben lent olvashatnak róla) Tát képviseletében és saját maga költségén, tíz ismeretlen embert fog meglepni az általa készített csokrokkal.

Meglephetünk egy virágcsokorral?
Egy ország mosolyát szeretnék előcsalogatni június 28-án hazánk lelkes és a közös jóért örömmel adakozó virágkötői, vagyis újra itt a nagysikerű VIRÁGGAL EGY MOSOLYÉRT országos akció. Szinte hihetetlen, hogy ilyen szerencsés lehet bárki! Pedig így van, hiszen nincs más tennivaló, mint nyitott szemmel járni ezen a napon kis hazánkban, illetve az országhatáron túli magyarlakta területeken is, ugyanis több tízezer közterületekre kihelyezett virágkötészeti alkotás várja a szerencsés és boldog megtalálóját ezen a napon. Mi a célunk? Csak ennyi:

Legyen szép a napod!
Akár a tiéd, akár azé, akinek örömet szerzel a megtalált csokorral. Tudjuk, bár szokatlanul hangzik, de a megtaláló hazaviheti vagy tovább ajándékozhatja a csokrot, ezt a szeretettel készült kis műalkotást annak, akinek szeretné. A virág ezerféle üzenet hordozója: a virág ártatlansága, tisztasága és szépsége máshoz nem fogható. A virág képes elmesélni nekünk a színeket, a formák izgalmasságát, az illatok teltségét vagy éppen frissességét.

A virág maga az élet, a virág az emberi kapcsolatok hírvivője.
Vigyük, vigyétek Ti is, Önök is hírét annak, hogy egy csokor virággal képesek lehetünk szebbé varázsolni a pillanatot bárki számára!

Ha üzenni szeretnétek, hogy mekkora öröm volt megtalálni, vagy épp elajándékozni a megtalált csokrot, töltsetek fel egy, a csokorral közös fotót magatokról, vagy a számotokra kedves megajándékozott személyről a @viraggalegymosolyert facebook oldalra, és tegyétek oda az üzenetek mellé a #virággalegymosolyert üzenetet is. Minden csokorban található egy
betűzőkártya, a csokrot kihelyező virágüzlet elérhetőségével, említsétek meg őket is a kedvességükért cserébe.

A megtalálóktól tényleg mindössze egy kedves mosolyt várunk vissza. Mutassuk meg, hogy ezen a napon egy egész ország képes mosolyogni! Higgyük el magunkról, hogy pozitív és örömteli kezdeményezésekkel képesek vagyunk összefogni egy nagyobb jó érdekében, mert ha most sikerül, később akár nehezebb időkben is menni fog.


Ahogy Illés Gyula fogalmaz: „…ott bujkálni a két szemedben, rejtőzködni mosolyodban”.

Elő azokkal a mosolyokkal, hiszen virágot adni és kapni az egyik olyan élmény, amely legtovább él az emlékezetünkben.
Szeretettel vár MINDEN KEDVES CSOKROT KERESŐ EMBERT június 28-án:
A Virággal egy mosolyért mozgalma!