• sze. febr 28th, 2024

Esztergominfo

Esztergom és környéke hírek, információk

Magyaország április 3-án választ

Byadmin

jan 11, 2022

Áder János 2022 április 3-ra írta ki az országgyűlési választások időpontját. Régiónk országgyűlési képviselője ezzel kapcsolatosan a következő gondolatokat osztotta meg közösségi oldalán.

Április 3-tól legyen Magyarország mindenkié!

Már csak 82 nap van hátra a korszakváltásig. 82 nap múlva, április 3-án az Egységben Magyarországért és a civilek szövetsége leváltja Orbán Viktor lelketlen, korrupt és kapzsi rendszerét.

Az elmúlt tizenkét évben egy gázszerelőből az ország leggazdagabb embere lett, mert ő Orbán Viktor barátja és strómanja. Tiborcz István milliárdos bankárrá vált, mert ő Orbán Viktor veje.

A kormányhoz közeli oligarchák felfoghatatlan mértékű vagyont halmoztak fel, a fideszes politikusok pedig saját szájuk íze szerint írják a törvényeket.Eközben Magyarország Európa sereghajtójává vált.

Magyarok milliói élnek megalázó bérekből, a legelesettebbeknek pedig nem nyújt segítő kezet, csak megalázza őket a dölyfös hatalom.

Itt az ideje a változásnak! Hogy Magyarország a fideszes kiváltságosok országa helyett mindannyiunk országa legyen!

Április 3-án új korszak kezdődik: egy igazságosabb, tisztességesebb, ahol mindenki előtt megnyílik az út a felemelkedéshez!

Ezért dolgozunk, egységben, Magyarországért!

DK

Jobbik

LMP

MMM

MSZP

Momentum

Párbeszéd