• szo. ápr 20th, 2024

Esztergominfo

Esztergom és környéke hírek, információk

Régiónkat képviseli az egyik legaktívabb politikus

Byadmin

jan 31, 2022

Nunkovics Tibor hosszú évek óta aktívan segíti a környéken élőket. Még képviselő jelölt sem volt, de közösségi oldalán sikeresen szervezett jótékonysági akciókat. Folyamatosan kereste a lehetőséget, hogy segítsen a rászorulókon. Rendszeresen gyűjtött élelmiszer adományokat amiket bár személyesen adott át, nem kísérte villogó vakuk serege…

Szinte minden télen vitt tüzifát azoknak a családoknak akiknek a mindennapi betevő megvásárlása is nehézséget jelentett dacára a “dübörgő gazdaságnak”. Karácsonykor 9. alkalommal szervezte meg a karácsonyi adományozási akcióját, mely keretében több tucat családhoz juttatta el a tartós élelmiszerből, játékokból álló csomagokat.

Országgyűlési képviselőként sem csökkent ez irányú elköteleződése de a Parlament tagjaként már az egész régiót tudja segíteni. Nem véletlen, hogy az egyik leg aktívabb képviselő az Országházban. A Fenntartható fejlődés bizottság alelnöke, 78 alkalommal szólalt fel a parlamentben, 143 önálló és 98 nem önálló indítványt nyújtott be. Immár egy éve a képviselői javadalmazásának egy részét minden hónapban a térségben civilek és szervezetek támogatására fordítja.