• szo. ápr 27th, 2024

Esztergominfo

Esztergom és környéke hírek, információk

Esztergrom jól teljesít, problémák Dorogon

Byadmin

dec 8, 2023

Sok helyen okozott közlekedési gondot a havazás. A közút kezelő a hozzá tartozó utak takarítását folyamatosan végzi, ráadásul a főutakon már a havazás előtt megkezdte az utak szórását.

Az esztergomiaknak nem lehet okuk panaszra, a város mellékútjain folyamatosan takarítják a havat, a járdák síkosság mentesítése is folyamatos. A város polgármestere is bevállalt egy éjjeli műszakot ahogy a lenti videón látható.

https://www.facebook.com/hernadiadam.esztergom/videos/870659151181844

Nem ilyen szerencsések a környező települések lakói, legalábbis a közösségi oldalak fórumainak bejgyzései alapján.

Lassan 24 órája elállt a havazás, mégis járhatatlan utakról és járdákról tesznek fel képeket a Facebookra a dorogiak

Forrás: facebook.com
Forrás: facebook.com
Forrás:facebook.com

Öt éve még Dorog volt régiónk “Bezzeg…” városa. Esztergomiak és Tátiak irigyelték a dorogi polgármestert és szerették volna ha saját lakóhelyükön is hasonlóan hatékony a város vezetés. Az utóbbi években azonban Dorog elveszítette a kitüntető címet és lassan de biztosan süllyedt a második majd a harmadik helyre régiónk városainak sorában.

Tát önkormányzata a város nagy részén megoldotta a városi mellékutak takarítását, Esztergom példa értékűen oldotta meg a feladatot. Legalábbis a lakók panaszainak elmaradásából erre lehet következtetni. Dorogon viszont egyre növekszik az elégedetlenség.