• szo. ápr 27th, 2024

Esztergominfo

Esztergom és környéke hírek, információk

Kormányváltó hangulat fogadta Jakab Pétert Tokodaltárón

Byadmin

márc 2, 2022

Javában zajlik a kampány régiónkban. A Fidesz színeiben induló Erős Gábor közösségi oldalán számolt be arról, hogy négyszemközti megbeszélést folytatott a napokban Lábatlan polgármesterével.

Az ellenzéki összefogás jelöltjei és politikusai lakossági fórumokon találkoznak az emberekkel, ahol nem csak saját gondolataikat mondják el, de válaszolnak a hozzájuk intézett kérdésekre is.

Nunkovics Tibor az ellenzéki összefogás képviselő jelöltje és Jakab Péter a Jobbik elnöke tartott ma lakossági fórumot Tokodaltárón. Az eseményre nem csak helyiek, hanem a környék településein élők közül is jópáran ellátogattak. A politikusok a hazai közélet értékelésén túl kötetlen beszélgetést folytattak a megjelentekkel.

A helyiek egyetértőn bólogattak amikor szóba került, hogy a Fidesz 85 milliós vesztegetéssel gyanúsított képviselője csak a jéghegy csúcsa. A Jobbik elnöke szerint a mostani választás arról is szól, hogy a Putyini úton halad tovább az ország, vagy egyértelművé teszik a választók, hogy Magyarország helye az Európai Unióban van.